Elamise Kergus

Elamise Kergus on esimene laia valikut korduvalt kasutatavaid, plastivabasid ja keskkonda vähem koormavaid tooteid pakkuv pood. Meie juurest leiad mugavalt võimalikult palju igapäevaseid tooteid, mille kasutamisega saad teha teadliku valiku parema tuleviku jaoks.

Meie missioon on näidata, et kvaliteetsed korduvalt kasutatavad tooted muudavad igapäevase elu palju muretumaks ja mugavamaks. Ja neid kasutades jääb tarbimata suur hulk ühekordseid pakendeid ja ebavajalikku – nii tekib ka vähem prügi.

Meie valikus olevad tooted on enamasti plastivabad ja aina enam ka pakendivabad. Enamus tooteid on valmistatud naturaalsetest ja kiirelt taastuvatest või täielikult ümbertöödeldavatest materjalidest. Teeme koostööd brändidega, kes tahavad luua positiivset muutust. Tootmisprotsess peab arvestama nii keskkonna kui inimestega ning tootmisahelad olema kontrollitud.

Elamise Kergus on õiglase kaubanduse sõber, sest soovime edendada vastutustundlikku tarbimist. On oluline, et tarbijad mõtleksid tooteid ostes ka nende valmistamise, kasutamise ja kasutusjärgse käitlemisega seotud nüanssidele. Igapäevased teadlikud valikud loovad muutust, kuid nende valikute tegemiseks on vajalik teadmisi jagada.

Panustame õiglase kaubanduse levikusse Fairtrade märgisega toodete pakkumisega. Suur osa meie müüdavaid tooteid omavad lisaks GOTS, Ecocert, COSMOS Organic, FSC sertifikaate ja Euroopa mahetoodete märgiseid. Oleme uhked, et meie juurest leiab klient ainult kestvaid ja kvaliteetseid tooteid. Pakume ka silmaringi avardavaid uudiskirju ja sotsiaalmeedia sisu.

Koduleht: https://www.elamisekergus.ee

E-pood: https://www.elamisekergus.ee/pood/

Facebooki leht: https://www.facebook.com/elamisekergus 

Instagrami leht: https://www.instagram.com/elamise_kergus/

elamise kergus