Dr. Bronner´s / Green Cosmetics OÜ

Dr. Bronner’s on Californias, USA-s paiknev perefirma, mis järgib rajaja Dr. Emanuel Bronneri visiooni luua sotsiaalselt ja keskkondlikult vastutustundlikke, kõrgekvaliteetseid tooteid ning annetades oma tulud parema maailma nimel. Dr. Bronner´s missioon on tagada sotsiaalne õiglus, jätkusuutlikkus ja progressiivsed äripraktikad; need on põhimõtted, mis on kantud ka Dr. Bronner´s seebipudelite siltidele. Dr. Bronner´s seebid on ühed maailma enimmüüdud naturaalsed seebid. Iga 2.2 sekundi järel müüakse maailmas üks Dr. Bronner´s seep.

Igal aastal tähistab Dr. Bronner´s koos rahvusvaheliste edasimüüjatega ülemaailmset Õiglase Kaubanduse päeva. Harivate ürituste, müügikampaaniate ja eripakkumiste kaudu soovib Dr. Bronner´s jõuda üha rohkemate tarbijateni, kellele rääkida õiglase kaubanduse ja jätkusuutliku põllumajanduse olulisusest; avada silmad õiglaste palkade ja sotsiaalsete garantiide olemasolu vajalikkuse suhtes ning rõhutada, et eetiline tarbimine viib inimeste paremate elutingimusteni kõikjal üle maailma.

70-aastane Dr. Bronner´s firma hangib enamiku (90%) oma toorainest sertifitseeritud orgaanilise ja õiglase kaubanduse projektide kaudu üle maailma, sh Ghanast (palmiõli), Palestiinast ja Iisraelist (oliiviõli) ja Sri Lankalt (kookosõli).

“Meie perekonna filosoofia on omada õiglase kaubanduse tarneahelaid, mis on ka jätkusuutlikud ja orgaanilised; põllumajandus, mis väärtustab pinnase rikkust, loomade heaolu ja inimesi ning pöörab tähelepanu kliimamuutustele ja majanduslikule ebavõrdsusele, nii lokaalselt kui ülemaailmselt,” räägib Michael Bronner, Dr. Bronner´s president. “Me hangime oma toorainet üle kogu maailma ja seetõttu osaleme ka aktiivselt Õiglase Kaubanduse päeva tähistamisel."

Green Cosmetics OÜ on Dr. Bronner´s toodete ametlik edasimüüja Eestis.