Fazer Eesti

Fazer Eesti esindab Eestis 125. aasta vanust rahvusvahelist Fazer Gruppi, mis on üle maailma tuntud oma kvaliteetsete maiustuste, pagari- ja kondiitritoodete poolest.

Meie oleme ÕK sõber, sest alates aastast 2017 on Fazeri toodetes kasutatavast kakaost 100% toodetud vastutustundlikult. Toetame juba üle 15 aasta kakaofarmerite kogukondi, et parandada kakaod tootvate inimeste elujärge. Fazer jätkab vastutustundliku kakao programmi raames kogukondade toetamist ka 2017. aastal ning suurimad plaanid on seotud Ecuadori farmeriprogrammi auditi läbiviimise, Nigeeria ja Ecuadori farmerite koolitamise ja kohalikke kogukondi edendavate projektide elluviimisega neis riikides.

Panustame märkimisväärselt igal aastal sellesse, et anda just sertifitseerimata väikefarmeritele tulusamaks tegevuseks vajalikke koolitusi, hankida neile kvaliteetseid kakaoseemikuid ning töökaitsevahendeid, aga parandada ka kakaokasvanduste ümber elava kogukonna elukeskkonda, näiteks renoveerida koole ja veekaevusid ning võidelda lapstööjõu vastu.

 

http://www.fazer.ee/products/sokolaad/artiklid/vastutustundlikult-toodetud-kakao/

 

image1

image2