Rimi

Rimi Eesti Food AS on Rootsi juurtega jaekett. Meie ridades töötab pea kolm tuhat inimest ning Rimi märgi all tegutseb Eestis 84 kauplust.

Oleme ÕK sõber, sest Rimil on sotsiaalne vastutustundlikkus vereringes. Oleme 20 tegutsemisaasta jooksul proovinud toimetada selliselt, et sealjuures oleks väärtustatud ka kõik muu: keskkonnasäästlikkus, mõistlikud tarbimisharjumused, terve eluviis jms. Õiglase kaubanduse  toodete populaarsusele kaasaaitamine on seega loomulik valik. Nii lähtume näiteks ka Rimi omatoodete valmistaja valikul sageli sellest, millist äri need viljelevad. Me ei soovi teha koostööd hankijatega, kes oma töötajaid ei hinda või käituvad vastutustundetult looduse või loomadega. Seega võib öelda, et hindame Rimis samu põhimõtteid, mille eest õiglane kaubandus seisab.

Meie oleme ÕK levikusse panustanud sel moel, et müüme Rimis õiglase kaubanduse tooteid ja meie poed osalesid aktiivselt 2016. aasta õiglase kaubanduse nädalal. Oleme nõu ja jõuga abiks õiglase kaubanduse sõnumi levitamisel nii oma töötajate kui ka klientide hulgas.

Rimi vastutustundliku tegevuse kohta saad rohkem infot siit: https://www.rimi.ee/ettevottest/rimi-uhiskonnas

 

rimi