Loodusvägi OÜ

Oleme Eesti suurim mahetoodete turustaja ja arendaja ning pakume tervist toetavaid mahetooteid läbi teadliku tootearenduse, vastutustundliku tootmise ja turustamise.

Oleme õiglase kaubanduse sõber, sest meie tegevuse aluseks on sügav eetiline väärtuspõhine lähenemine nii tootmis- kui ka turustamisprotsessi. Lähtume jätkusuutlikkusest kõigis oma valikutes ning vastutustundliku ettevõtluse põhimõtted on osa meie igapäevasest tööst. Kaalume kõiki oma ärilisi otsuseid, arvestades sealjuures ka sotsiaalseid ja keskkondlikke aspekte. Koostööpartnerite valikul lähtume ühistest väärtustest ning pöörame suurt rõhku jätkusuutlikele aspektidele. Peame väga oluliseks pikaajalisi koostöösuhteid ning meie koostöökokkulepped põhinevad õiglase tasu printsiibil.

Oleme õiglase kaubanduse levikusse panustanud oma tervislike toodetega – meie toodetes on kasutatud vastavalt õiglase kaubanduse standarditele kaubeldud roosuhkrut, kakaovõid ja sojaube.

Meilt saab osta Fairtrade’i märgisega: mahe mandel tumedas šokolaadis, mahe jõhvikas tumedas šokolaadis, mahe ingver tumedas šokolaadis, mahe tofu mahedamaitselise tšilliga, mahe tofu marinaadis ja mahe tofu maitsestamata.

 

https://www.facebook.com/Loodusvagi

http://loodusvagi.ee/