Welcome Cafe Tallinna Lennujaamas

Kohvik Welcome Cafe asub Tallinna lennujaama avatud alal ja tervitab kõiki maitsva Fairtrade ja ökomärgisega kohvi ning teega!

Oleme õiglase kaubanduse sõber, sest hindame head kohvi ja teed ning teame ka päriselt, milline töö kõige selle maitsva taga seisab ning soovime, et need inimesed saaksid jätkusuutlikult elada.

Oleme õiglase kaubanduse levikusse panustanud soetades õiglase kaubanduse märgisega tooteid, samuti Direct Trade märgisega tooteid ja tutvustades ka oma klientidele kohvi- ja teetootmise tagamaid.

Meil on Fairtrade’i märgisega kohvi, teed ja suhkrut.

Welcome Cafe asub Tallinna lennujaama avatud alal, saabuvate lendude vahetus läheduses. Meie juurde tulemiseks lennupiletit vaja ei ole! Tulles oma lähedasele lennujaama vastu on meie juures kohvi juues või lõunat süües hea läbi klaasseina jälgida, millal pagas kätte saadakse ning siis koos koduteele asuda.

Päeva alustame, nagu igaüks, hommikusöögiga - pakume Welcome Cafe versiooni inglise hommikusöögist. Ennelõunal köetakse kuumaks punane pitsaahi, milles valmib lai valik erinevaid kiviahju pitsasid. Lõunaks suppi ja päevapraadi, mille valmistamiseks kasutatakse värsket, hooajalist ja parimat toorainet.

Menüüd täiendab mitmekesine joogivalik – tee, kohv ja huvitavad karastusjoogid. Hoolikalt valitud kohvioad käsitsi röstitud röstmeistri poolt. Teed on kõik looduslikud, korjatud väga erinevatest kaunitest piirkondadest nii Eestimaalt kui kaugemalt, kõik lisandid ja aroomid on saavutatud looduse abiga.

Oled alati oodatud!