Kohvik KOHVer Tallinna Lennujaamas

Kohvik KOHVer asub Tallinna lennujaamas ning pakub reisijale tavapärasest kvaliteetsemat ja läbimõeldumat kohvi- ja teeelamust.

Oleme õiglase kaubanduse sõber, sest hindame head kohvi ja teed ning teame ka päriselt, milline töö kõige selle maitsva taga seisab ning soovime, et need inimesed saaksid jätkusuutlikult elada.

Oleme õiglase kaubanduse levikusse panustanud soetades õiglase kaubanduse märgisega tooteid, samuti Direct Trade märgisega tooteid ja tutvustades ka oma klientidele kohvi- ja teetootmise tagamaid.

Meil on Fairtrade’i märgisega kohvi, teed ja suhkrut.

Kohver ei ole teps mitte tavaline kohvik. Kohver avab oma külastajatele ukse põnevasse kohvi- ja teemaailma. Kohvris saab proovida laias valikus erinevaid kohviube, aga ka erineval viisil valmistatud kohvi. Pakutakse Chemexis valminud kohvi, Aeropress kohvi ja espressomasinaga valmistatud cappuccinosid ja muid klassikalisi kohvijooke. Kohvris saab nautida ka maailmas palju populaarsust võitnud kohvikokteile ja isuäratavaid frappesid. Kõik kohvid valmivad Rootsi firma Johan&Nyströmi kvaliteetkohviubadest ning valikus on ka Fairtrade märgikandjad.

Lisaks laiale kohvivalikule avaneb Kohvri külastajate ees ka põnev teemaailm. Kohvris pööratakse erilist tähelepanu õigele tee doseerimisele ja vee temperatuurile ning ajale, mida tee haudumiseks vajab. Tunnustatud idamaisele Johan&Nyströmi teevalikule lisaks on esindatud ka Eesti parimad ökotalud oma tervistavate ürdikombinatsioonidega.

Kohvitassi või teekannu kõrvale pakutakse Kohvris kohapeal küpsetatud värskeid kaneelisaiu, croissante, trühvleid, muid hõrke küpsetisi ja ka eestimaist õiglast Chocolala šokolaadi. Tervislikuma toidu austajatele pakutakse purgimenüüd, mis koosneb värkest toorainest ning millega saab endale meelepärase võileiva kombineerida.

Kohvihoolikust toortoitujani välja – Kohver mahutab kõik kenasti ühe laua taha!

Kohver asub Tallinna Lennujaamas, kohe Leiburi raamatukogu vahetus läheduses.