Veebipood Nelinurk.ee

Nelinurk.ee e-poe pidajaks on Vitriin OÜ. Meie eesmärk on pakkuda inimestele alternatiivseid ostmisvõimalusi. Meie poolt pakutav on käsitöö, mis on valmistatud õiglase kaubanduse põhimõtteid järgides.

Oleme õiglase kaubanduse sõber, sest usume, et läbi arengumaade tootjate ja heaoluriikide tarbijate vaheliste kaubandussuhte on võimalik parandada miljonite arengumaades elavate väga vaeste inimeste olukorda. Oleme pannud oma poes müüdava kauba valikult rõhku taaskasutusele ja keskkonna säästlikkusele. Püüame igal sammul mõelda, millise ökoloogilise jalajälje me endast maha jätame. Usume, et kõige parem viis keskkonda säästa on asju ja materjale uuesti ja uuesti taaskasutada. Siin on ühendatud kaasaegne disain, vanad traditsioonid, looduslikud materjalid ja jätkusuutlik tootmine.

Oleme õiglase kaubanduse levikusse panustanud oma e-poe kaudu. Samuti võib meid leida erinevatel üritustel, kus meie väljapanekut ilmestavad bännerid, millel on kirjeldatud meie tegutsemise põhimõtted. Püüame levitada oma sõnumit nii suuliselt, kui ka infovoldikuid jagades.

Meilt saab osta Naturland Fair märgisega toiduaineid. Meie poolt pakutavad käsitöötooted ei kanna laiale üldsusele tuntud märgiseid, kuid tegemist on sertifitseeritud asjadega nagu BAFTS (British Association for Fair Trade Shops, Fair Trade by Contigo (Saksamaa , WFTO liige).

www.nelinurk.ee